Om fotografering

Bröllopfotografering

Katarina
Jag erbjuder fyra stycken grundpaket som bröllopsfotograf, men jag kan alltid skräddarsy fotograferingen för att passa era behov.
Det gör man oftast genom att ha ett litet förmöte, där jag berättar om vem jag är samt vilket arbetsflöde jag har och ni berättar för mig vilka ni är och vad ni har för planer.
Då kan jag med min erfarenhet också hjälpa er med planering eller bara svara på frågor runt vigseln om ni vill.
Jag är mycket seriös och planerar dagen noga, rekar alltid var vi ska fotografera porträtten och har alltid en plan A och B ifall vädret skulle svika.

NYHET! 2015 är att det går att köpa en fotograferings försäkring vid beställning av bröllopspaket, om allt går åt “pipsvängen” kommer du ALLTID att få dina bröllopsbilder

Jag har koll på vad som är viktigt att fotografera under vigseln, detaljer, kyrkbacken, gästerna m.m. och jag är så pass van att jag inte missar de speciella händelserna som sedan betyder jätte mycket för att återberätta eran stora dag.
Så när klänningen är för liten för att användas igen, när blommorna för längesedan har vissnat, när ringarna är repiga och har börjat ärga, när barnen inte längre är uppklädda  små prinsar och prinsessor utan är i målbrottet och vill låna bilen “en stund”.
När du undrar hur såg skorna ut egentligen? Vad var det för väder? Hade blommorna slagit ut? Vad var det för smak på tårtan?
Alla dessa frågor kommer ni att ha svar på 5, 10, 30, 70 år efter er stora dag
———————————————————————————————————————————————————————————

Modellfotografering

005_1
Varför inte prova på att vara modell för en dag. Jag gillar att göra lite extra för att det ska bli bra bilder och samtidigt ska det vara en rolig upplevelse. Vill inte ha de traditionella “modell för en dag” bilderna när man har huvudet på sned över en spegel. Tillsammans bestämmer vi vad vi ska göra, har du några speciella egenskaper du vill visa, bakåt volt? vill du bara känna hur det känns att vara en fotomodell? Eller ska det vara något speciellt tema, halloween? Har möjlighet att erbjuda make up och hår inför fotograferingarna. En perfekt present till den du tycker om.

———————————————————————————————————————————————————————————

Familje- Barn- Bäbis-fotografering

006
Jag kan fotografera utomhus eller i studio, du eller väder bestämmer. Vi kan vara hemma hos er eller på något ställe som ni trivs eller betyder något för er. Grundpriset är det samma.

———————————————————————————————————————————————————————————

Dopfotografering

016
Älskar att få fotografera dessa speciella tillfällen och erbjuder också unik porträttfotografering i samband med dopet.

———————————————————————————————————————————————————————————

Event- Företags- fotografering

020

Jag har fått äran att fotografera olika event bl a var jag ett tag hovfotograf åt Liljan (Borlänge) där jag fotograferade artister samt vimmelbilder. Har fotograferat stora events där fest/party varit huvudtema men där jag även skulle dokumentera bakom kuliserna. Jag har fotograferat föreställningar som “Gimmi some lovin” & “Swing models”. Jag har fotograferat  porträtt bilder hos företag som SSAB (HR), Effektgruppen och Montrab.

———————————————————————————————————————————————————————————

Jag får ständigt nya roliga förfrågningar och uppdrag i min mailbox
och nu undrar jag om inte det är dags för dig att ge mig ett nytt.

 Kontakta mig!